Pitkääkin pidempi marmeladiprojekti on tullut päätökseen.
Lopputulokseen, erityisesti ulkonäköön olen todella tyytyväinen ja koostumus on kettukarkkimainen, ei perinteinen hyllyvä marmeladi eli tältäkin osalta valmistus onnistui.
Erityisen tärkeää on antaa marmeladien kuivua tarpeeksi kauan, jottei sokeri sula marmeladin pintaan ja tee koostumuksesta niljakasta. Tämä kokeiluerä kuivui leivinpaperin päällä neljä vuorokautta. Välillä kääntelin kuutioita, jotta kuivuminen olisi mahdollisimman tasaista.
Näin viimeistelet marmeladit:
Marmeladit on toki mahdollista toteuttaa myös muistakin marjoista valmistetusta pyreestä. Itse ajattelin kokeilla myöhemmin vadelmaa sekä puolukkaa.
Leikkaa marmeladilevy kuutioiksi. Kuivata. |
Sokeroi marmeladit erikoishienolla sokerilla. |
Marmeladit on toki mahdollista toteuttaa myös muistakin marjoista valmistetusta pyreestä. Itse ajattelin kokeilla myöhemmin vadelmaa sekä puolukkaa.
Kommentit
Lähetä kommentti