Elokuussa, varsinkin tänä vuonna ilmassa on jo syksyn tunnelmaa ja ruoaksi tekee mieli tehdä jo jotain hieman tuhdimpaa.
Meille oli tulossa vieraita muutaman tunnin varoitusajalla, joten suurempaan kikkailuun ei ollut aikaa. Lapsukaisen nukkuessa päiväunia Googlailin reseptejä ja niitä hieman soveltaen taioin kolmen ruokalajin dinnerin.
Tällä kertaa raaka-aineet oli haettava lähikaupasta, mutta onnekseni uuden kauppiaan myötä marketista löytyy kattava valikoima vähän erikoisempiakin tuotteita.
Aikataulun ollessa tiukka, oikaisin ja ostin valmiina saaristolaisleivän ja kinuskikastikkeen.
Illan menu
☆Saaristolaisleipää kylmäsavuporo-täytteellä.
☆paahdettua kaalia, kanttarelli-sipuli-höystöä, puolukkaa ja Koskijalosteen Kasleria.
☆puoloffee
Vieraat olivat tyytyväisiä ja emäntä myös, vaikka ärräpäitä saattoikin hieman lentää, kun suunnitteluun jäi aikaa alle tunti.
Lähikaupan yllärilöydöt; kylmäsavuporoa ja saaristolaisleipää. |
Kylmäsavuporomoussea ja saaristolaisleipää. |
Paahdettua kaalia, puolukkaa, kanttarelli-punasipuli-höystöä sekä paikallisen palvaamon kasleria. |
Puoloffee keksimurua/kinuskikastiketta/turkkilaista jugurttia/puolukoita |
Kommentit
Lähetä kommentti