Itse olen suuri pastan ja pastaruokien ystävä. Opiskeluaikojen tonnikalapastatekeleet on muuttaneet vuosien myötä muotoaan ja ehkä myös (onneksi) makuaan. Nyt lapsukaiselle pastaruoat on nopea vaihtoehto, mutta mies on valitellut pastan turvottavaa vaikutusta.
Aloinkin kartoittamaan erilaisia vaihtoehtoja tavalliselle, vehnäpohjaiselle pastalle.
Paikallisesta Citymarketista löysin gluteeniton-hyllystä Risentan 100% kikhernejauhosta valmistettua pastaa. Hintahan tuolle pussille oli moninkertainen tavalliseen pastaan verrattuna.
Mukaan kauppareissuilta tarttui punajuuria, fetaa ja timjamia ja lopputuloksena syntyi punajuuri-feta-pasta. Mies söi annoksensa huomaamatta eroa tavalliseen pastaan, omaan suuhun koostumus oli ehkä jopa vähän limainen ja jauhoinen. Saatoin keittää pastaa aavistuksen liikaa, joten annan myöhemmin tälle tuttavuudelle uuden mahdollisuuden.
Kommentit
Lähetä kommentti